Skip to main content

Vi hjelper deg med ditt bad!

Vi hjelper deg med ditt bad!

Ønsker du å se hvordan badet ditt blir før fliseleggeren har gått i gang? Vi tegner for deg!
23 mars, 2020
Silje Karlsen
Interiør & markedsansvarlig

I dag krever vi mye av et baderom. Rommet skal være en forlengelse av huset, inngi ro og velvære og være avslappende. Det skal helst være praktisk og vakkert samtidig, være enkelt å vedlikeholde og tidsriktig uten å gå av moten de første årene.

Bad er gjerne kledd i fliser, og flisvalget har dermed mye å si for stemningen. Trendene rundt fliser beveger seg ikke like raskt som i andre deler av interiøret. Heldigvis, for vi ønsker ikke å pusse opp badet annet hvert år. Det er heller ikke bare èn trend som gjelder, så blant alt som rører seg skal det være mulig for de fleste å finne noe som passer til nettopp ditt hjem og din egen stil.

Med lang erfaring og gode ideer er vi behjelpelig med å 3D-tegne badet ditt helt kostnadsfritt! Vi har i tillegg Nordnorges største lager på fliser, så her kan du ta med deg flisene og tilbehøret på dagen!

Vi representerer et komplett knippe av produsenter fra hele Europa. Vårt mål og vår visjon er å være en ledende aktør i markedet for keramiske fliser og tilhørende produkter.

Fliser er et gammelt materiale med lange tradisjoner, men at noe er gammelt trenger ikke bety at det er kjedelig. Innovasjon og design går hånd i hånd når det gjelder å skape helt unike materialer og vi har noen av Europas mest spennende fliser i vårt sortiment.

 

Ønsker du tips og råd eller flisprøver sendt hjem til oss? Ta gjerne kontakt!

 

Du finner våre butikker her:

Narvik: Floveien 3, 8520 Ankenes. Tlf: 769 50 490. Epost: silje@narviksteinsenter.no

Bodø: Notveien 17, 8013 Bodø. Tlf: 920 32 224. Epost: tor-erik@vfff.no

Harstad: Klubbholmen 6C, 9409 Harstad. Tlf: 917 89 408. Epost: alexander@vfff.no